ADANA / ÇUKUROVA - Alparslan İlkokulu

Alparslan İlkokulu

Adres
100. Yıl Mah.85048 Sok.No19 Çukurova/ADANA Ağız Diş Sağlığı Merkezi ve Oğuzkağan Köksal Görme Engelliler Okul Civarı
Vizyon
Değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurabilen,Araştıran ve gelişip üretebilen öğrenci ve öğretmenlere sahip,Bünyesinde barındırdığı öğrencileri,öğretmenleri,idarecileri ve destek personeli ile mutlu,uyumlu ve verimli çalışan bir kurum olarak;Çevremizdeki okullardan farklı,aranan ve tercih edilen bir konuma gelmek.
Misyon
Atatürk İlkeleri ve Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda tüm imkanlarımızı en yüksek verimde kullanarak kendine güvenen ,çağdaş,yenilikçi,ülkesini ve ülke insanını seven,birbirine saygılı,hoşgörülü olan ve her anlamda örnek olabilecek saygılı öğrenciler yetiştirmek.
klima
TOPLU TAŞIMA DOLMUŞ OTOBÜS